Sok kicsi - valóban sokra megy...

|



A közelgő karácsony alkalmából újfent megrendezésre kerül a tavaly útjára indított, gasztrobloggerek által kezdeményezett Sok kicsi (http://sok-kicsi.hu) elnevezésű jótékonysági akció.



1) Mi ez?

Az akció során 15 gasztroblogger és 15 szervezet különböző gasztronómiai ajándékcsomagra vonatkozó vagy programjellegű felajánlásokat tesz. A nyereményjáték során a szervező - SoSe Közhasznú Alapítvány - számára támogatást nyújtó játékosok minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas felajánlás közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk.



2) Kit támogatunk?

Tavaly a Gyermekétkeztetési Alapítvány  segítségével 1.840.000 Ft támogatást tudott biztosítani rászoruló családoknak. Az idei támogatottaink a Hajdú-Bihar megyei mélyszegénységben élő, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, akiknél mindennapos probléma az éhezés, a nyomor.

Együttműködő partnerünk L. Ritók Nóra és az Igazgyöngy Alapítvány, akik több mint tíz éve alapfokú művészetoktatáson keresztül motiválják ezeket a kicsiket, miközben szükségleteikről is igyekeznek gondoskodni. Az akció keretében befolyt pénzből karácsony előtt és után elsősorban általunk megvásárolt élelmiszercsomagokat juttatunk el a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak. A támogatásokról a Sok kicsi oldalán közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével.



3) Mikor?

Az akció felvezető részében, november 16-30 között ismerhetők meg a felajánlások: minden nap egy blogger és egy cég ajándékát tesszük közzé. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges. A sorsolást december 21-én tartjuk. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd. A részletek oldalunkon olvashatók (http://sok-kicsi.hu).



A Sok kicsinek immár több száz fős rajongótábora található a Facebook-on, ahol szintén aktuális információkat kaphatnak az akcióról: http://www.facebook.com/sokkicsi



Reméljük, sokan idén is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék a rászoruló gyerekeket. Menjen most is sokra a Sok kicsi!





0 megjegyzés:

Kapcsolódó bejegyzések