KÉS és VUK, avagy a kis róka és egy konyhai eszköz véletlen találkozása

|
Előre le kell szögeznem, hogy a cím által sugallt véres cselekedet bekövetkezésének az esélye gyakorlatilag egyenlő a nullával... legalábbis itt és most - ezt bátran ki merem jelenteni! No, de akkor mégis mi köze ennek a konyhai vágóeszköznek Vukhoz? Talán kortársaimtól eltérő módon a Simabőrű pártján álltam mindig is és most nem kevés hatalmammal élve revansot veszek? Vagy esetleg egy Gasztro Kiálltványt szeretnék közzétenni...?
Szó sem lehet róla! Itt most a rókát nem bántjuk!
Ki nem emlékezne (Ki, ha én nem?) sokunk gyermekkorának egyik kedvenc egész estés mesefilmjére (apró tévedés: a Magyar Televizió, ha jól emlékszem, négy epizódban vetítette le a részeket - így megvolt a kellő izgalom is), a Vukra. És ennek a kedves kis rókának volt egy azóta emlegetett "mondása": Kicsi vagyok, éhes vagyok..."
Máris itt a megfejtés:

A Kicsi vagyok, Éhes vagyok, Segítsetek Programot a tartósan alultáplált, éhező gyermekek támogatására hozta létre a www.ritakonyhaja.hu üzemeltetője és szerzője.
18 szakács, cukrász, blogger kipróbált, mézeskalács tésztából készült közel 40 receptje az Tiétek lehet! Hogy mit kell ehhez tennie? Támogassuk legalább 1000 forint jelképes összeggel a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel programját, és megküldik a fantasztikus karácsonyi elektronikus receptkönyvet. Mit kell tenni…..?
0 megjegyzés:

Kapcsolódó bejegyzések